Skrevet av teamet i Share
Tirsdag 31. mai 2022

3 gode grunner til å låne bort bilen i sommer

Endelig er sommeren her med sol og ferie. Da er det ekstra deilig å kunne komme seg rundt og utforske nye badevann, besøke gamle venner, og handle inn alt man trenger til terrassen man har drømt om. Med bil blir dette mye lettere og for deg som eier egen bil er dette en fin mulighet til å gi venner og familie en ekstra hyggelig ferie! 

Her er tre vennskapelige grunner til å låne bort bilen i sommer:

Grunn nr 1: Gi venner en ferietur de husker

Selv om det er godt å nyte solen hjemme, er det minst like godt på reise. Sommeren handler om å ta seg tid til de tingene man ikke rekker i hverdagen, og nå som reise har vært vanskelig de siste årene toppet med flykaos er en bilferie en av de beste alternativene. Å reise i Norge kan være helt fantastisk og det er mange skjulte juveler om man vet hvor man skal lete. NAF har laget en tjeneste for akkurat dette som kan være til hjelp: https://reiseplanlegger.naf.no

Men alle turer handler ikke om å utforske nye steder. Ved å låne bil blir det også langt enklere å besøke familie og venner man ikke ser så ofte. Dette vil være en kjempehyggelig mulighet for noen som ellers ikke hadde hatt muligheten. 

Grunn nr 2: Hjelp venner å pynte hjemme

Når vi ikke reiser i sommerferien kan det fort begynne å klø i fingrene. Da tenker vi på alle prosjektene vi har utsatt og hvor fint vi kan gjøre det hjemme. Neste stopp Plantasjen, Maxbo og IKEA. Når lysten treffer trenger man en bil for å fraktet det man har behov for, eller en bil med tilhengerfeste for de ekstra store tingene (eller alt hageavfallet som må til søppelplassen). Det er ikke alltid like enkelt å spørre, men om du vet at de planlegger å gjøre noe er det nesten helt sikkert at de vil sette stor pris på hjelpen - kanskje slipper du å være med å bære!

Husk at å leie bil koster opp mot tusen kroner i døgnet, i tillegg til bompenger, drivstoff og parkering. Uansett hvem du er kan dette være sure penger som gjør det vanskelig å nyte sommeren.

Grunn nr 3: Du slipper å sette vennskapet på spill

Med Share er det ingen økonomisk risiko for deg dersom noe skulle skje, og vi gjør det enkelt for venner og familie å gjøre opp for seg med bompenger og slitasje. Du må kanskje klare deg uten én bil i noen timer eller dager, men ellers fikser Share resten. Da trenger du ikke å ta den vanskelig samtalen - vi ordner opp!

Share handler ikke om å gi folk billig ferieturer, men å gjøre det lettere å dele. Vår visjon er at med Share vil det bli lettere for flere å gi tjenester til venner og familie. Kanskje gir du noen en opplevelse de aldri vil glemme!

God sommer fra oss i Share-teamet ❤️