Vi vil dele mer, men vi vil ikke dele alt med alle

Share tilbyr trygg og enkel deling mellom folk som kjenner hverandre. Det tror vi er viktig i en tid der alt må være tilgjengelig for alle.

Det eksisterer mye deling i dag som baserer seg på tillit. Men når tingen som deles er veldig kostbar blir tilliten satt på prøve.

Unge gutter låner bil for å stå på ski

Veldig mange av de vi har snakket med synes det er ubehagelig å spørre eller bli spurt om lån av bil. Hva er konsekvensen hvis noen krasjer? Hva skjer med bonus og forsikring? Vi tror de fleste er som oss og ønsker å unngå den konflikten om noe skulle skje. Da er det lettere å si nei eller å ikke spørre. Dette bestemte vi oss for å gjøre noe med. I samarbeid med If Forsikring jobber vi mot å gjøre det trygt og enkelt å dele.

Den objektive tredjeparten

Ikke sett vennskapet på prøve. Vi ser at det er mye lettere å være gode venner når man slipper å løse vanskelige og kostbare prosesser seg i mellom. Det skal være hyggelig å dele og ingen skader bilen de låner med vilje. Som den objektive tredjeparten sørger vi for en ryddig prosess der ingen blir stående med skjegget i postkassa. Vi tror også at de aller fleste ønsker å gjøre opp for seg om de visste hva ting kostet. Derfor gjør vi det synlig for den som låner bilen hva det har kostet eieren, og gjør det enkelt for de å gjøre opp for seg slik at eieren slipper å spørre.

"Hvis det økonomiske er ivaretatt kan du spille på de sosiale fordelene man får ved å låne ut bilen"

Det handler ikke om bil, men om å dele

Veldig mange er avhengig av bil uten å eie bil selv. Derfor mener vi at deling av bil er det beste stedet å starte, men det stopper ikke der. Det er mange ting vi deler med venner og familie som vi ikke ønsker å dele med fremmede. Kanskje har du en hytte som står mye ledig, eller en båt som ikke blir brukt så ofte som du først tenkte. Vi har lyst til å gjøre det trygt og enkelt å dele alle disse tingene.